Ron van Ewijk                                      Aafke Westeneng

                                                          

Ik ben geboren in 1964 en al vanaf jonge leeftijd betrokken bij de agrarische sector.
Na mijn studie aan de Agrarische Hogeschool in Den Bosch ben ik werkzaam geweest als accountmanager bij de Rabobank. Ik heb veel ervaring met complexe financieringen en organisatiestructuren van grootzakelijke bedrijven in de Food en Agri sector. Ik sta met beide voeten in de dagelijkse praktijk van agrarisch ondernemers.
Hier heb ik geleerd om snel situaties te analyseren en mee te denken in oplossingsrichtingen.
Ik ben recht door zee en ga problemen niet uit de weg.

Ik ben geboren in 1964 en kom uit een agrarisch ondernemersgezin, waardoor ik al op jonge leeftijd met het ondernemen en de fruitteelt kennis heb gemaakt.
Na mijn studie aan de Agrarische Hogeschool in Utrecht ben ik werkzaam geweest als accountmanager Tuinbouw bij de Rabobank.
Door mijn brede ervaring en menselijke aanpak ben ik in staat om ondernemers te ontzorgen.